Amb la vocació d’ajudar-te a trobar, per tu mateix, les respostes que busques.

Eva LLatser - Psicologa Tarragona

Qui sóc?

Des de ben petita he volgut dedicar-me a les persones i he tingut la sort de poder-ho fer al llarg de tota la meva carrera professional. Primer treballant amb infants i després des del món empresarial, sempre busco la part humana de les persones, per tal que es puguin desenvolupar i créixer, augmentant el nivell d’autoconeixement i descobrint les potencialitats que té cadascú.

Llicenciada en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya i master en direcció i gestió de recursos humans per la Univertitat de Barcelona i l’Escola d’Administració d’Empreses m’ha donat l’oportunitat de dedicar-me i treballar amb persones i estar al seu servei.

Gràcies a la meva trajectòria personal i professional he entès molts processos i conflictes que vivim les persones. Desde el treball i l’experiència  assolida he pogut ajudar a moltes persones a trobar-se a elles mateixes, a augmentar el seu nivell d’autoconeixement, d’autoestima, a millorar les relacions amb els altres (companys de feina, parella, fills/es). En definitiva a explotar i deixar fluir les capacitats dels meus clients per tal que puguin dirigir la seva vida amb templança, serenor i sabent que realment es pot canviar la manera de fer les coses i millorar el benestar.

Al llarg de l’experiència m’he plantejat molts dubtes i interrogants que m’han portat a estar en constant formació sempre buscant la millor manera de fer front als reptes que em suposa la professió. Va ser on, a través d’aquesta recerca constant vaig descobrir el COACHING una eina que em va canviar la vida. Acreditada com a psicòloga coach per al Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, la metodologia coaching és tant potent, que he pogut comprobar que els resultats proposats s’obtenen en poc temps. Una eina resolutiva, marcada per la voluntat de fer accions enfocades al canvi. Desde la creença que qualsevol persona té dins seu totes les eines que necessita per tal de gestionar la seva vida i aconseguir el que es proposa.

L’especialització en aquest àmbit m’ha permès viure el poder que té el coaching en tots els meus clients.

Partint del present i centrant-me en el que  vols assolir,  t’acompanyo per tal que ho aconsegueixis. Tot canvi és possible, deixa’m que t’ajudi a veure el teu potencial i a canviar la forma de pensar, sentir i actuar, millorant el teu benestar i les relacions amb els altres.

Objectiu
Accions
Resultats
Benestar

Psicòloga i Coach a Tarragona

Eva Llatser
Eva LlatserPsicòloga per adolescents i adultos a Tarragona
M’apassiona treure el millor del que hi ha dins de cada persona.

Sobre la meva formació i objectius:

  • Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya.

  • Máster en Direcció de Recursos Humans per la Universitat de Barcelona.

  • Acreditada com a coach per el Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

  • Com a psicòloga i coach t’acompanyo per a que aconsegueixis el benestar desitjat.

  • Amb ajuda psicològica les solucions als teus problemes es resolen de forma més fàcil.

Puc ajudar-te a arribar a les teves fites.

Contacta amb mi i vine a la primera visita.