• que-es-coaching2

“Amic meu, ningú pot tornar al punt de partida i començar de nou, però qualsevol pot començar des d’aquí i crear un final del tot nou”.

Dan Zandra

Què és el coaching?

El coaching és un mètode de treball que parteix de la premisa que totes les persones tenen dins seu les eines necessaries per aconseguir allò que es proposen.

Dirigit a que la persona progressi de forma ràpida i eficaç, la seva metodologia està enfocada a l’acció eficient. Petites accions que són el resultat de la recerca de noves respostes i vies de solució alternatives als nostres problemes. L’elevada eficacia del coaching a l’hora d’aconseguir els objectius establerts es deu a la capacitat que té de transformació i renovació. El coaching permet obrir noves perspectives,  obre portes a noves maneres de pensar, aporta més camins d’actuació i permet endinsar-se en l’autoconeixement, tant d’una persona, com d’un grup de persones o estructures familiars.

Aquest mètode d’optimitzar el nostre rendiment fragcionant l’objectiu pas a pas per a que sigui realitzable és un dels pilars del desenvolupament personal i de l’autoestima que s’obté amb el coaching.

La meva funció com a coach en tot el procés és acompanyar i recolzar als meus clients, prenent la figura de mirall transformador per tal que trobin les seves pròpies respostes i obtinguin els resultats desitjats.

Com treballarem?

El procés de coaching s’estructura en 5 pasos:

Periodicitat i durada de les sessions:

La durada del procés de coaching dependrà d’allò que vulguis treballar i de la situació actual en la qual et trobis. En general entre 8 i 12 sessions són suficients per aconseguir l’objectiu proposat.

La durada de les sessions  i la seva periodicitat variarà en funció de les teves necessitats i ho establirem plegats.

Què te’n portaras del procés de coaching?

  • L’objectiu assolit.
  • Habilitats que tens i que desconeixies.
  • Creences que et limitaven i t’inpedien passar a l’acció.
  • Capacitat de controlar i gestionar les emocions.
  • Adquirir noves conductes i pautes d’actuació.
  • Millora de les relacions amb els altres, parella, fills/es, companys de feina, etc.